maanantai 2. toukokuuta 2016

Tarjottimella johtamisosaamisen kehittämistä!

Kokosimme yhteen kaikki erikoisammattitutkintomme ja päätimme lähteä rakentamaan niistä tarjotinmallia:

Meillä on tällä hetkellä kahdeksaan tutkintoon järjestämissopimus (vanhustyön eat sekä talous- ja henkilöstöhallinnon eat ovat työn alla). Johtamisen tutkinnoista on koottu keskelle teemat, joita voidaan tarjota valmistavaan koulutukseen syksystä lähtien myös sinisellä oleviin tutkintoihin. 

Näin saamme tarjolle kokonaisuuden, jota voidaan tarjota usean erilaisen työpaikan osaamistarpeisiin johtamisen kehittämisessä. Opintokokonaisuuksiin lähdetään rakentamaan myös virtuaalisia vaihtoehtoja. Saimme idean myös tutkinnon osien tarjolle laittamisesta:
- Monikulttuurisuus
- Saattohoito
- Luova toiminta ja kehittäminen
Nämä tarkoittavat käytännössä em. kokonaisuuksien tuotteistamista sekä markkinointia ja myyntiä. Uusia tuotteita siis tarjolle pienempinä palikoina! 

Joissakin tutkinnoissa voi valita yhden tutkinnon osan toisesta erikoisammattitutkinnosta, tämä laajentaa tutkinnon suorittajan mahdollisuuksia sopivan "osaamisen kehittämisen paketin" kokoamiseen. 

Tutkintovastaavan tehtävänä on ohjata opiskelijaa oppimisprosessissa sekä tutkintotilaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Tätä hienoa kehittämistyötä ovat tekemässä opettajat Jaana Hentilä, Pia Virtanen, Liisa Sulonen, Sari Siipola, Maritta Eronen, Sari Talvo, Suvi Jyväkorpi, Päivi Ihamäki, Mikko Kemppainen ja Mika Randén sekä koulutusalajohtajat Hilkka Seppä, Päivi Pölönen ja Mikko Silfverberg. 

Markkinoinnin ja myynnin henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa esitteet sekä kontaktoi potentiaalisia asiakkaita. 

Tästä tämä ajatus sitten lähtee jalostumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti