keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 kehittäjät rakentavat alojen välistä yhteistyötä


Salon seudun koulutuskuntayhtymän vuoden 2017 kehittäjäksi valittiin tällä kertaa työryhmä, PopUpCollege-opettajat: Petri Laaksonen, Johanna Lahtinen, Timo Kaasinen ja Johanna Rintanen.
 
Tämä ryhmä on kehittänyt vuoden aikana uuden, oppilaitoksen ulkopuolella toimivan poikkialaisen pedagogisen oppimisympäristön PopUpCollegen. Merkittävää toiminnassa on ollut eri alojen oppimiskulttuurin ja oppimisen yhdistäminen, aidot asiakastyöt ja poikkialainen tiimiopettajuus. Lisäksi toiminta on osa ammatillisen koulutuksen reformin toimenpiteiden mukaista oppimisen ja opettajuuden kehittämistä kokeilukulttuurin hengessä.

Yksittäisiä ääniä koko ryhmän lisäksi keräsivät Petri Laaksonen, joka on toiminut ahkerana ja positiivisena sillanrakentajana eri alojen välillä ja Johanna Rintanen - somekehittäjä, joka tuo uudet tuulet taloon ja jonka osaaminen on noteerattu myös valtakunnallisesti.  
 
Henkilöstöllä oli mahdollisuus ehdottaa vuoden kehittäjää. Voittajien lisäksi ääniä saivat Jaana Hentilä, Saija Välikangas, Kari Salonen, Susanna Löf, Jussi Peltonen, Leena Halonen ja YTO-opettajien ryhmä.
 

Kehittämistoiminnan työryhmä onnittelee!




Vuoden kehittäjät 2017 PopUpCollege opettajat: Timo Kaasinen, Petri Laaksonen, Johanna Lahtinen ja Johanna Rintanen (puuttuu kuvasta). Palkintoa luovuttamassa Mervi Leino kehittämistoiminnan työryhmästä.

Teksti: Reija Kiviluoto
Kuva: Hanna-Maria Kulmala
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti