maanantai 14. elokuuta 2017

OPINTIE KÄYNTIIN AMISLAISILLA!

Uudet ja jatkavat opiskelijat aloittivat uuden lukukauden opiskelut tänään 14.8.2017! 

Tässä lukukauden aloitustilaisuuden tunnelmia Hyvoninkadulta! Rehtori Anne Bragge kävi avaamassa tilaisuuden ja muistutti  että ammattiopisto on meidän kaikkien yhteinen työpaikka, jossa me erilaiset ja eri-ikäiset teemme yhdessä töitä. Anne muistutti, että meillä jokaisella on oma vastuumme auttaa hyvän työpaikan luomisessa ja ylläpitämisessä! Meillä on tilaisuus oppia paitsi opettajilta myös opiskelijoilta uusia asioita, käyttäkäämme tätä mahdollisuutta ja iloitaan uuden oppimisesta! Anne toivotti kaikille tsemppiä opiskeluun ja uuteen lukuvuoteen! 
Koulutusalajohtaja Hilkka Seppä toivotti opiskelijat tervetulleeksi! Hän kertoi myös uudesta tavastamme toteuttaa koulutuksia eli emme ole tehneet enää ns. ryhmälukujärjestyksiä, vaan vastuuopettaja tekee opiskelijan kanssa yksilöllisen oppimissuunnitelman ja valitsee kullekin tarpeelliset opetustapahtumat sekä oppimistavat.

Uudet opiskelijat kokoontuivat Hyvonin ruokasaliin
Mahtavat tutorimme ohjasivat ja auttoivat uusia opiskelijoita!

Valman opettajat ottivat vastaan opiskelijansa!


Opiskeluintoa niin opiskelijoille kuin meille ammattiopiston henkilöstöllekin! Me lähdemme jatkamaan reformin toimenpiteitä ja otamme tähän työhön entistä enemmän myös opiskelijoita mukaan! 
Kuvat ja teksti: Susanna Löf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti