perjantai 3. kesäkuuta 2016

PÄÄTÖSJUHLAN TAIKAA

Salon seudun ammattiopiston  valmistujaisjuhlaa vietettiin 3.6.2016 klo 10-12 Salohallissa


Juhlan tunnelma oli arvokas kannustavine puheineen ja upeine esityksineen. Rehtori Harri Havanko toivotti vieraat tervetulleeksi ja opiskelijat Susanna Tulva sekä Leevi Landén juonsivat tilaisuuden luontevasti. Saimme nauttia mahtavasta Teppo&Heimo- bändin musiikkiesityksestä sekä Joel Savosen beatboxista. 

Yrittäjä ja maajoukkuekokki Mikko Pakola onnitteli valmistuneita ja kiitteli aikoinaan opettajinaan toimineita Jari Lautkankaretta sekä Mika Vähämäkeä. Antoipa Mikko myös hieman neuvoja työelämään tai jatko-opintoihin siirtyville. 

Todistusten jako sujui jouhevasti koulutusalajohtajien säestyksellä, vastuuopettajat saivat kunnian antaa todistukset ja opinto-ohjaajat puolestaan ruusut valmistuville. Yleisö sai ihailla upeita juhlan sankareita. 

Lopuksi parturi-kampaajaksi valmistunut Janina Nieminen piti opiskelijan puheen, jossa hän kertoi oman tarinansa päätymisestä juuri Salon seudun ammattiopistoon. Janina oli tyytyväinen opintoihinsa ja hän antoikin runsaat kiitokset opettajille sekä rehtorille. 

Päätösjuhlassa kiteytyy tehty työ, jossa iloiset sekä haikeatkin tunteet nousevat pintaan. Tuossa hetkessä jokainen meistä on ylpeä tutkinnon suorittaneista ja tuntee sydämessään sen arvokkuuden. Se palkitsee myös opettajat ja koko henkilöstön erityisellä tavalla, koska arjen saavutus konkretisoituu tässä taianomaisessa tilaisuudessa. 


Sadat upeat ruusut valmistuneille opiskelijoille toivat juhlaan arvokkuutta



Rehtori Harri Havanko onnitteli valmistuneita
Tilaisuuden juontajat Susanna Tulva ja Leevi Landén

Todistuksia saivat useat ryhmät, tässä logistiikan perustutkinnon suorittaneet ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi valmistuneet. Oikealla vastuuopettaja Mikael Sundberg, ruusuja jakaa opinto-ohjaaja Susanna Vasama. 

Rehtori Harri Havanko jäi juhlan päätteeksi ansaituille eläkepäiville. Yllätyksekseen hän sai kyydin aikanaan Kiskon VPK:lta saadulla 30-luvun Fordilla, jota oppilaat ovat entisöineet upeaksi museoautoksi. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti