perjantai 9. marraskuuta 2018

AAVA-hanke hopealle ammatillisen koulutuksen hyvät käytännöt kilpailussa Wienissä 9.11



Salon seudun ammattiopisto mukana palkitussa AAVA -hankkeessa


AAVA – Avoin väylä ammattiin -hanke sijoittui hopealle European Funding for Excellence – palkintokategoriassa Euroopan ammattitaitoviikon päätapahtumassa Wienissä 9.11. Tilaisuudessa palkittiin joukko parhaimpia ammatillisen koulutuksen kehittämishankkeita, toimijoita ja hyviä käytäntöjä.



ESF VET award -palkinnon tarkoituksena on nostaa esille hankkeita, joissa on kehitetty erinomaisia käytäntöjä varmistamaan, että nuoret suorittavat tutkinnon loppuun saavuttaen työelämässä vaadittavat tiedot ja taidot. 

AAVA-hankkeessa kehitettiin Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu, joka tarjoaa kaikille joustavan tavan hankkia opinnoissa sekä työelämässä tarvittavaa osaamista eri elämäntilanteissa. Jotta opiskelu on mahdollista kaikille asuinpaikasta riippumatta, tapahtuu opiskelu verkossa itsenäisesti tai opettajan johdolla. Hankkeen toteuttajaorganisaatiot ylläpitävät ja kehittävät yhdessä palvelua ja sen avointen opintojen tarjontaa projektin päätyttyä tänä kesänä.

Avoimet ammatilliset opinnot löytyy osoitteesta:


Salon seudun ammattiopisto oli mukana osatoteuttajana Turun kaupungin sivistystoimialan koordinoimassa AAVA-hankkeessa vuosina 2016–2018. Muut osatoteuttajat olivat Turun ammatti-instituutti, Stadin ammattiopisto, Turun iltalukio, Turun suomenkielinen työväenopisto, Turun Aikuiskoulutuskeskus, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Novida ammattiopisto ja lukio.

Teksti: Mervi Leino

Avoimet ammatilliset opinnot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti