lauantai 3. marraskuuta 2018

Digivinkit osa 2.

Digivinkkien osa 2. vie sinut urheilun, meikkien, blogien, avatarten sekä kuvankäsittelyn maailmaan. 

7. Sport Tracker
Löydä liikunnan riemu Sport Trackerin avulla! Kännykkään ladattava sovellus mittaa reittisi, nopeutesi ja sykkeesi lajista riippumatta. Muita hyviä elämäntapa Appeja ovat mm. Lifesum, Magic Workout ja Daily Yoga.


8. Make Up Genius
Testaa L’Oréalin luomivärejä, huuli- ja poskipunia rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä mobiilisovelluksen avulla. Voit napata kasvoistasi kuvan ja testata erilaisia meikkejä.

9. Blogit.fi
Löydä kiinnostavia blogeja ja luettavaa blogit.fi palvelun kautta. Blogit on kätevästi jaoteltu aihealueittain ja aiheet käsittelevät niin rakentamista, matkailua, terveyttä, liikuntaa kuin sisustustakin. Halutessasi voit lisätä oman blogisi palveluun ja verkostoitua muiden bloggaajien kanssa.



10. Bitmoji
Luo oma persoonallinen emoji Bitmojin avulla ja hyödynnä hahmoasi viestinnässäsi, profiilikuvissasi tai vaikkapa PowerPoint esityksessäsi.


11. Aviary
Käsittele valokuvasi helposti ja nopeasti monipuolisen Aviary kuvankäsittelysovelluksen avulla. Aviaryssa voit mm. rajata, vähentää kohinaa, poistaa kuvan utuisuutta, lisätä tekstiä, piirtää, luoda kehyksiä, poistaa punaisia silmiä jne.


Terveisin koulumme digikehittäjät Pia Kiikeri ja Johanna Rintanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti