torstai 1. marraskuuta 2018

Nyt kaikki äänestämään AAVA -hanke voittoon!


Salon seudun ammattiopisto on ollut mukana AAVA – hankkeessa kehittämässä Avoimet ammatilliset opinnot – palvelua ja nyt hanke on valittu kahden parhaimman ammatillisen koulutuksen kehittämishankkeen joukkoon kilpailemaan Euroopan komission ESF VET award -palkinnosta.

Voittaja valitaan euroopanlaajuisella äänestyksellä, joka on auki 7.11. asti.

Euroopan ammattitaitoviikon päätöstapahtumassa Wienissä 9.11.2018 palkitaan joukko parhaimpia ammatillisen koulutuksen kehittämishankkeita, toimijoita ja hyviä käytäntöjä. Palkintokategorioita on useita, ja voittajat valitaan äänestyksellä kahdesta ehdokkaasta, jotka tuomaristo on valinnut loppukilpailuun.

AAVA-hanke on ehdolla European Funding for Excellence -palkintokategoriassa.
Käy tutustumassa ehdokkaisiin ja anna äänesi 7.11. mennessä Euroopan ammattitaitoviikon nettisivulla



AAVA-hankkeessa kehitettiin Avoimet ammatilliset opinnot -palvelu, joka tarjoaa kaikille joustavan tavan hankkia opinnoissa sekä työelämässä tarvittavaa osaamista eri elämäntilanteissa.


Lisätietoja Avoimet ammatilliset opinnot -palvelusta ja opintotarjonnasta: https://www.avoimetammatillisetopinnot.fi/



Avointen opintojen palvelun ovat kehittäneet yhdessä Turun ammatti-instituutti, Turun iltalukio, Turun suomenkielinen työväenopisto, Turun Aikuiskoulutuskeskus, Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Novida ammattiopisto ja lukio, Salon seudun ammattiopisto ja Stadin ammattiopisto. Turun kaupungin sivistystoimiala on toiminut hankkeessa hallinnoivana organisaationa.

Teksti: Mervi Leino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti