lauantai 6. toukokuuta 2017

YTO-OPETTAJAT LAATIMASSA VERKKOMATERIAALIA

YHTEISTEN AINEIDEN OPETTAJAT, VALMENTAVAN KOULUTUKSEN OPETTAJA JA ERITYISOPETTAJA OPISKELIVAT LAUANTAINA SALON SEUDUN AMMATTIOPISTON UUTTA VERKKOALUSTAA DIGICAMPUSTA OPETTAJA KARI SALOSEN JOHDOLLA

Äidinkielen opettajat Hanna Kallioniemi-Leino ja Päivi Vanhatalo tekevät verkkomateriaalia äidinkielen mediakurssiin, jossa käytetään välineinä keskustelualueita, sanastoa, Wikiä keskustelualustana, tehtäviä jne. 



Valmentavan koulutuksen opettaja Hannele Lindholm tekee kurssia: Ammatillisen koulutuksen ja työelämän perusvalmiudet 6 osp, jossa käytetään keskustelualueita, tehtäviä ym. Kurssille kootaan myös kaikki materiaalit ja tehtävät, josta ne ovat opiskelijalle aina saatavilla. Koko kurssi ei ole vielä suoritettavissa verkon kautta, mutta jatkossa se voidaan rakentaa kokonaankin, mutta enemmän vuorovaikutuksellisin keinoin. 

Ruotsin kielen opettaja Sirpa Ikonen on laatinut verkkokurssia "Asiakaspalvelu ruotsi" liiketalouden opintoihin. Tavoitteena on rakentaa tämä kokonaisuus kokonaan suoritettavaksi verkkoon. 

Englannin opettaja Jaana Veikkola tekee kolmea kokonaisuutta:
- matkailuenglannin kurssia näyttöperusteisille matkailualan opiskelijoille
- markkinointienglantia liiketalouteen (kuuluu tutkinnon osaan visuaalinen markkinointi)
- englanti 1 käsi- ja taideteollisuusalalle 

Yhteiskunnallisten aineiden opettaja Tiina Westerholm aloittaa tekemään verkkokurssia kulttuurien tuntemus- opintokokonaisuuteen. 


Liikunnan opettaja Jari Niemi tekee kurssia Liikunta, terveystieto- ja työkykyisuus tekniikan aloille. 



Matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja Jari Siltanen tekee fysiikan kurssia tekniikan aloille AMK-valmennusta varten. 

Erityisopettaja Armi Kuosa-Backman tekee erityisopetukseen selkokielistä materiaalia ja tehtäviä. 



Kiitos opettajallemme Kari Saloselle hyvästä opetuksesta!! Ja kiitos liikunnan opettaja Jari Niemelle hauskasta taukojumpasta appsin Sprint Gamen avulla!

Teksti ja kuvat: Susanna Löf


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti