maanantai 28. marraskuuta 2016

MEITÄ ON MONEKSI- UUSI HYVINVOINTISUUNNITELMA TULOSSA!

Haaga-Helia sparrasi erityisopettajia, opinto-ohjaajia ja opiskeluhuollon työntekijöitä uuden hyvinvointisuunnitelman työstämisessä- Meitä on moneksi- hankkeen kautta!

Haaga-Helian opettajat Kaisa Räty ja Päivi-Katriina Juutilainen valmensivat meitä uuteen yhteiseen kulttuuriin ammattiopiston ja aikuisopiston yhdistyessä vuoden 2016 alussa. 

Kevään aikana tunnistettiin prosesseja ja pohdittiin yhdistäviä sekä erottavia tekijöitä. Syksyllä lähdimme työstämään uutta ammattiopiston hyvinvointisuunnitelmaa vastaamaan sekä nuorten että aikuisten koulutusten tarpeisiin. 

Hyvinvointisuunnitelman sisältö:
- Johdanto 
- Ohjaussuunnitelma (punaisena lankana "kaikki ohjaavat")
- Erityinen tuki
- Opiskeluhuolto
- Varhainen puuttuminen ja kurinpitomenettelyt (tehdään keväällä 2017)
- Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma (tehdään keväällä 2017)
- Omavalvonta (toiminnan arviointi ja kehittäminen) 

Suunnitelmaa tullaan kokoamaan Vinssiin ja se on tarkoitettu käsikirjaksi oppilaitoksen henkilöstölle. Opiskelijoille tehdään lyhyempi ja visuaalisempi versio, joka tullaan julkaisemaan nettisivuillamme. 


Meitä on moneksi- hanke opinnollistettiin osallistujille, saimme todistuksen työmme kautta tapahtuneesta oman osaamisemme kehittämisestä!
Meitä on moneksi- hankkeeseen osallistuneet ja todistuksen saaneet: Alhaalla vas. Tanja Rönö, Jesse Eteläaho, Anna-Mari Rouru, Anu Kymäläinen, Marja-Liisa Hirvonen, opettaja Päivi-Katriina Juutilainen. Ylhäällä vas. Susanna Löf, opettaja Kaisa Räty, Tiina Lehtiranta, Sari Mäki-Latikka, Ulla Jokinen, Susanna Vasama, Armi Kuosa-Backman ja Paula Ekman. 

Lämmin kiitos koko porukalle hyvästä yhteistyöstä!

Työmme Haaga-Helian kanssa jatkuu keväällä 2017, jolloin lähdemme työstämään tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti