keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Salon seudun ammattiopiston vuoden 2016 kehittäjä on Pia Kiikeri


Salon seudun ammattiopiston kehittämistoiminnan työryhmä on valinnut vuoden 2016 kehittäjän. Vuoden 2016 kehittäjäksi on valittu hiusalan opettaja Pia Kiikeri.

Kehittämistoiminnan työryhmä sai useita ehdotuksia vuoden kehittäjäksi. Kehittämistoiminnan työryhmä perusteli valintaa seuraavasti: ”Pia on pitkäjänteinen ja uusiutumiskykyinen kehittäjä. Pia ei pelkästään ideoi, vaan myös konkretisoi kehitysideat käytännön toiminnaksi. Pia on kehittänyt uusia toimintamalleja ja materiaaleja hiusalan koulutukseen tulevaisuuden haasteet huomioiden.”

Pia Kiikeri on ollut mukana kehittämässä mm. hiusalan tiimioppimista ja visuaalista opetussuunnitelmaa. Hiusalan tiimioppimisen malli kehitettiin ja toteutettiin loka-marraskuussa 2016 yhteisten aineiden ja hiusalan ammattiaineiden integroituna opiskeluna. Hiusalan opetukseen ja kehittämiseen voi tutustua tarkemmin Hiusalan blogissa: http://hiusalasalo.blogspot.fi/.

Vuoden kehittäjä -kunniakirja jaettiin nyt toista kertaa. Vuoden 2015 kehittäjäksi valittiin Mirva Aaltonen sosiaali- ja terveysalalta.


Kehittämistoiminnan työryhmä kiittää ansioituneita kehittäjiä!

Teksti: Reija Kiviluoto
Kuvat: Olli-Pekka Juhantila


Reija Kiviluoto luovutti Pia Kiikerille kunniakirjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti