torstai 19. tammikuuta 2017

Visualistiopiskelija Tuisku Huolila mukana Varsinais-Suomen Voice of sales-hissipuhekilpailussa


Hissipuhetta tarvitaan työnhakemiseen, oman osaamisen esittelyyn, itsensä haastamiseen, muista erottautumiseen. Näitä taitoja toisen asteen ammatillisten ja lukioiden opiskelijat pääsivät treenaamaan jo toista kertaa järjestetyssä Voice of sales-hissipuhekilpailussa Turun Logomossa. Salon seudun ammattiopistosta mukaan finaaliin pääsi 2. vuoden visualistiopiskelija Tuisku Huolila. Mukana kilpailussa oli 11 puhujaa ja kilpailun voitto meni Rasekon opiskelijalle. Mukana Tuiskua kannustamassa oli runsas joukko ammattiopiston käsi- ja taideteollisuusalojen ja liiketalouden opiskelijoita.
Lisää itse kilpailusta voi lukea: http://voiceofsales.fi ja käydä katsomassa Lounais-Suomen paikallisuutiset, jossa VOS2017 oli yhtenä aiheena: http://areena.yle.fi/1-3937236


Tuisku framilla Logomossa
Tilaisuuden tuomarina toiminut Jarppi Leppälä Duudsoneista haastoi oman puheenvuoronsa kautta nuoria toteuttamaan omia unelmiaan ja nauttimaan matkasta sinne. Jarpin ja Duudsonien tarinassa korostui positiivinen anarkia: ystävyys, luovuus, hulluus, intohimo, usko omiin unelmiin.


Jarppi Leppälä tuomaroi hissipuhekilpailun

Teksti: Jaana Nyström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti