keskiviikko 26. lokakuuta 2016

DIGIKEHITTÄMINEN

Digimentorit kokoontuivat keskustelemaan ja etsimään vastauksia matkan varrella tulleisiin kysymyksiin, lisäksi Jussi Peltonen kertoi tulevista uudistuksista oppilaitoksessamme:
- Liikuntasaliin asennetaan toimivat verkkoyhteydet
- Poijusta tehdään kiinteästi tila, jossa on videotykki, kamerat, kaiuttimet= Onnistuu videon tekeminen ja verkko-opetus, jossa ääni ei kaiu

Johanna Rintanen esitteli yrittäjyys- ja yritystoiminta, yhden osaamispisteen laajuista verkkokurssia. Johanna suositteli kurssien sisällöksi erilaisia kevyitä appseja esim. wordclouds, mindmeister. Lisäksi hän on upottanut hyviä videoita sekä tehnyt niihin liittyviä tehtäviä. 

Pia Kiikeri esitteli kurssia Hiusten ja hiuspohjan hoitaminen, peruskurssi; Anatomia ja ravitsemus 1,5 ops. Pia näytti tehtävän palautuksen ja arvioinnin sekä miten opettaja voi seurata tehtävien palauttamisen tilaa. 

Pohdimme yhdessä opiskelijan tuottaman aineiston monipuolistamista tekstin kirjoittamisen lisäksi. Aineisto voi olla esim. video, äänitys vocaroolla, sarjakuvan, thinglink-kuva. Opiskelijapalautteen antaminen suhteellisen nopeasti on tärkeää, jotta se motivoi opiskelemaan. 
Tabletkoulu: Sinne ostetaan oppikirja, jonne opiskelija pääsee koodilla. Opettaja pystyy muokkaa kirjaamaan omannäköiseksi. 

Digicampuksesta pidetään perehdytys seuraavassa pg-baarissamme 17.11. Siellä näytetään kirjautuminen sekä kurssin luominen ja perusaktiviteetteja. Baarissa näytetään myös esimerkkejä tehdyistä kursseista. 


vas. Jussi Peltonen, Pia Kiikeri, Johanna Rintanen, Elina Kemppainen, Heidi Saarinen, Tuija Alatalo, Merja Saarinen. Edessä oik. Anu Kymäläinen, Marja-Liisa Hirvonen


Oik. Merja Saarinen, Tuija Alatalo, Heidi Saarinen ja Elina Kemppainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti